Leuke klanten, leuke ervaringen!

of lees hier alle ervaringen:

Super tevreden na de uitgevoerde werken. Heel goede en eerlijke vertegenwoordiger. Super ploeg welke de werken hebben uitgevoerd. Kom je zelden tegen zo een service en klantvriendelijkheid. Netjes achtergelaten en zeer snel uitgevoerd. Top team.

Peter Angillis

Vriendelijke vertegenwoordiger die snel en correct een offerte afleverde en door zijn deskundige uitleg ons vlug kon overtuigen om deze te ondertekenen. Op de afgesproken datum en het uur werd de spouwmuurisolatie rondom geplaatst in een snel tempo. Dit gebeurde op een zeer vriendelijke en professionele , maar niet zo propere manier.
Zeer tevreden was ik van het 2de Nu-Isoleren team . Deze 2 personen kwamen de gaten in de muren herstellen omdat het voegsel bij de eerste maal niet de juiste kleur had . Ze waren zeer vriendelijk, proper en alles netjes opgekuist na de werken. De gaten in de muren netjes afgedicht met nu de juiste kleur van de voegen, zodat men dit niet meer ziet dat er geboord is geweest. Ik ben nu een tevreden klant en zal jullie zeker aanbevelen.

Johan Creyf

Werken werden goed uitgevoerd met de nodige uitleg erbij borstels die teveel waren gaan afgetrokken worden van de factuur mms een kleine tip een stofzuiger meegeven aan de mannen anders werd alles picobello opgekuist zou ze aan iedereen aanraden snel en eficient m.v.g de familie gilgemijn en vanmaele doe zo verder gasten

Gilgemijn kris

Zeer tevreden van het geleverde werk, een aanrader.

Prosper Wierinck

Prima werk geleverd. Afspraken heel goed nagekomen. Alle boorgaten werden achteraf mooi dicht gevoegd zelfs de zettingsbarstjes op de muur werden dicht gevoegd. Achteraf was er niets meer te merken van de werken. De werkzone werd netjes opgeruimd en achtergelaten. De prijsaanbieding was markt conform.

Dirk Paulus

Fijne mensen om met zaken te doen.100procent correct op al hun afspraken. Proficiat aan het ganse team .

Albert MAMPAEY

Heel vlotte samenwerking . Alles afgewerkt zoals het hoort . De voegen waren niet van de eerste keer zoals ze zouden moeten geweest zijn , maar bij de minste opmerking is er onmiddellijk gereageerd . De baas is blijven terugkomen tot alles naar wens was afgewerkt . Chapeau ! dat had ik niet verwacht . Dus een aanrader voor wie wil isoleren .

Didier Joosen

Uw ploeg heeft prachtig werkt geleverd ( 29/04/2020) alles perfect uitgevoerd en opgekuist nadien.
Een pluim voor de 2 mannen.
Juist nog een opmerking aangaande facturatie.
Op uw factuur staat de datum van 20/04 en binnen de 10 dagen te betalen, wij hebben pas vandaag de factuur gekregen, kunnen dus niet binnen de tien dagen betalen.
Groeten, Marc Mestdach Deinze

Marc Mestdach

We zijn heel blij , en onze kinderen ook, geen lawaai niet meer van die roekeloze rijders, de kamer van onze zonen is aan de kant van de straat. Zelf wij onze kamer die ligt aan de andere kant we horen niks meer. We waren reeds verhuisd voor de corona tijden en ondertussen heeft Nu-Isoleren hun diensten verleend en was het ook goedkoper, en het was voordeliger anders hadden we het niet kunnen doen met ons kleine budget. Bedankt groetjes van Valerie, René, Revi & Rody.

Valrie Vanvolcksom

Gemaakte afspraken worden nageleefd , vertegenwoordiger Danny kwam met goeie en duidelijke uitleg over de werken en ook duidelijke prijsofferte . De werken zijn net gedaan en zeer tevreden ,proper en voegwerk is super gedaan , is zo goed als niet te zien , werken zijn perfect uitgevoerd ,als er mensen zijn die nog twijfelen moeten met deze supervriendelijke jongens zeker niet doen . Dikke pluim voor manier van werken want de werken worden uitgevoerd alsof het hun huis is en dit toch wel belangrijk . Bedankt voor de geleverde werken .

De Vylder

Ik zit zelf in de zakenwereld, maar ik ben echter ook techneut.
Dus met andere woorden, ik ben al helemaal niet de makkelijkste daar de lat steeds hoog ligt, zowel voor mezelf als voor iemand anders.
Nu ben ik vandaag wel een beetje overdonderd door Nu-Isoleren, maar dan wel in de positieve zin.
De eerste kennismaking was al meteen een schot in de roos, maar toen die mensen vandaag bij mij zijn komen werken, had ik snel door dat dit echt professionals zijn. Niet alleen de gedegen kennis viel op, maar ook de aanpak en manier van werken. Vriendelijk en correct, oog voor detail, inzicht in de situatie, zeer netjes, rustig en heel erg beschaafd. KLANTVRIENDELIJK!
Bent u op zoek naar een betrouwbare en klantvriendelijke firma voor spouwmuurisolatie, dan moet u zeker niet meer verder zoeken.
Ik kan u Nu-Isoleren echt wel aanbevelen.
Peter uit Averbode.

Peter

De prospectie verliep vlot en correct met vele goede informatie.
De uitgevoerde werken waren correct en verliep naar wens. Op een halve werkdag werden de werken uitgevoerd.

theo.saegeman@pandora.be

Het eerste contact verliep zeer vlot. De vertegenwoordiger gaf een goede en bekwame indruk. We kregen voldoende informatie en op latere vragen werd zeer snel geantwoord.
Het afspreken van een datum om de werken uit te voeren ging gemakkelijk en snel.
We zijn zeer tevreden van de persoon die onze spouw geïsoleerd heeft. Zeer vriendelijk, goed doorgewerkt, mooi afgewerkt (toemaken van de gaten) en propere oplevering (opkuis van vuiligheid).
Wij zijn tevreden!

Nikki Verstichel

We hadden beslist om onze spouwmuren te isoleren en hadden verschillende firma’s gecontacteerd om offertes op te maken. Danny De Smet van Nu Isoleren is de ENIGE die de gemaakte eerste afspraak nakwam... Zo had deze firma onmiddellijk een streepje voor qua vertrouwen. De prijs was ok en onze voorkeur ging uiteindelijk toch naar parels ipv watten.
Een week na akkoord offerte kreeg ik reeds telefoon van de planning en 2 dagen later werden de werken reeds uitgevoerd. Snel, professioneel en betrouwbaar. Ook een dikke pluim voor de 2 werkmannen die super vriendelijk waren, snel en heel proper werkten! Ze laten alles netjes achter en je ziet niet dat er gewerkt was.
We voelen onmiddellijk het verschil in huis. Het effect op lange termijn valt nog af te wachten maar zeker een aanrader! Wij zijn nu al tevreden.
Bedankt!

Borgelioen-Van Quickelberge

Als onervaren consument heb ik na lang beraad mijn spouwmuur laten isoleren. De werken zijn netjes verlopen en na mijn observatie goed uitgevoerd. Omtrent de isoleer kwaliteit kan ik pas volgend jaar een oordeel geven na mijn energieverbruik te vergelijken van vóór en na de isolatiewerken.

HUBERT VAN DE WEGHE

Dag na aanvraag reeds telefonisch contact - afspraak gemaakt en offerte bekomen.
Na geven akkoord gecontacteerd voor uitvoering werken.
Datum werd gerespecteerd en werk werd proper en correct uitgevoerd op 1 werkdag.
Afrekening correct en attest voor Fluvius ook te samen ontvangen.
score : 10 / 10

Van Vlierberghe M.

Vriendelijke man die eerlijk, sympathiek en vlot informatie geeft over spouwisolatie natuurlijk, maak ook meedenkt over hoe en wanneer andere werken in de woning best gebeuren.
Werken worden ingepland na overleg van beide partijen en kunnen ook op korte tijd ingepland worden, bovendien werden de werken ook daadwerkelijk uitgevoerd op de vooraf afgesproken dag en tijdstip. Onze ervaring in de verbouwing is weleens anders geweest....
Werken perfect uitgevoerd, na overleg met ons, bij ons bleek dat het bovenste stuk van ons huis reeds geïsoleerd was en het onderste niet. De mannen hebben ons dit eerlijk meegedeeld en de factuur werd natuurlijk aangepast.
Fijne ervaring, betrouwbaar en eerlijk.
Nu om eerlijk te zijn hadden wij voor het spouwen altijd het gevoel gehad dat het beneden veel kouder is dan boven. We hadden dat gekoppeld aan de thermostaat die bovenstaat.
Toen de mannen zeiden dat de bovenste 2 m reeds gespouwd was, hadden we schrik dat we er niet teveel van gaan voelen. Niks is minder waar. Nu is het beneden ook veel warmer, evenveel als boven. Het temperatuurverschil na beneden te isoleren is weg.

Benyahia

Het werk werd goed gedaan en volgens afspraak.

Pollet Mireillr

Betreft het isoleren van onze spouwmuren We zijn heel tevreden van de correctheid van uitvoering van zowel verkoper als de uitvoerders alles is goed professioneel en proper uitgevoerd ik zou nu-isoleren bij iedereen aanraden bedankt

Heungens François

alles stipt verlopen zowel qua communicatie als gemaakte afspraken....geen nonsens
werken correct uitgevoerd

de weser jean

Travail effectué proprement, personnels conviviales et discrets, très bon résultat en ce qui concerne la couleur des trous sur la façade avec les anciens joints. Je vous recommande sans hésitation cette entreprise.

ALBA Salvatore

Bonjour l\'entreprise vient de finir le travail d\'isolation des murs de ma Maison Superbe Travaille et Rapide Sérieux Propre Merci beaucoup.

Degives Philippe

Positieve ervaring , bij het opspuiten van mijn spouwmuur. Alles uitgevoerd zoals voorgeschreven en de aanwezigheid van de baas is zeker een pluspunt. De klus was in een vijftal uren perfect uitgevoerd.
Nu isoleren is als firma zeker aan te bevelen.

VANDEN HERREWEGEN Willy

Vraiment très satisfait
1. Des conseils utiles et convaincants de Mr JP ADAMS. Pour un devis pareil je n\'ai pas hésité. Visite le 16/11 Accord accepté le 22/11. Ont prévenu le 12 ou 13/01 qu\'ils viendraient le 14/01
2. Attendu un peu moins de 2 mois. Arrivés à 8 heures, à 2 personnes. Partis à 14:15 (avaient prévus 13:00).
Des bons travailleurs. Il n\'a pas fait beau toute la journée mais j\'ai apprécié qu\'ils viennent juste avant les grands froids. On sent vraiment la différence malgré que certains murs (sans creux) n\'ont pas étés isolés.

Bref un personnel sympa. Juste une petit reproche. Nous sommes un \"vieux\" couple et cela a été dur de \"nettoyer\" après leur passage. (des petites billes \"partout!). Ceci dit pour le prix payé … je ne vais pas me plaindre, et le temps n\'était pas vraiment favorable!

Bref! Encore merci à eux. Je vous les recommande!

André Wauthion - Baulers (Nivelles)

dikke merci voor onze woning te reinigen davy
het is dag en nacht verschil echt super gedaan !!

gert koppens

Premier contact afin de faire le devis : excellent
Deuxième contact (pour faire l\'isolation) : très décevant : les ouvriers (Wallons) sont repartis en disant qu\'ils ne pouvaient pas faire le travail...
Troisième contact (ouvriers Flamands) : excellent !
Ils ont fait tout le travail de façon rapide et très professionnelle
Nous sentons déjà la différence...

LEON ANDRE

Ik ben heel tevreden over de werken. De afspraken werden heel stipt nageleefd. Alles is correct verlopen. Dank u wel !

Marie-Christine Withoeck

Nu na isoleren is het warmer in huis en moet ik minder stookolie verbruiken !
In de zomer zal de warmte van de zon minder door de muren dringen!
De werken werden vlot en proper afgewerkt , vriendelijk personeel.

Dons Rudi

Zeer vriendelijke vertegenwoordiger die snel en correct een offerte afleverde en door zijn deskundige uitleg ons vlug kon overtuigen om deze te ondertekenen. Op de afgesproken datum en het uur werd de spouwmuurisolatie, zowel vooraan als achteraan, geplaatst. Dit gebeurde op een zeer vriendelijke, propere en snelle manier. Bedankt Nu-Isoleren, we zullen jullie zeker verder aanbevelen.

Patrick Dekeyser

Zeer snelle respons, snelle offerte. De uitvoering was zeer vlot en professioneel, zonder enig tijdsverlies, jullie mogen zich gelukkig achten met zo!n werknemer, het is 1 uit de 100. Beda,k hem trouwens voor mij en doe hem de groeten. Ik heb jullie aanbevolen bij mijn nichtje (ze zit momenteel in Spanje).
Misschien tot later. als ik nog zoiets nodig heb.
Met vriendelijke groeten
Paul

Paul Callebaut

Zeer correct en goed uitgevoerd

Stefaan w

Vandaag achtergevel laten isoleren. Mooi en proper werk afgeleverd !
https://www.facebook.com/eric.thys.79/posts/2123273281233746

Thys Eric

nu-isoleren is een firma dat de daad bij het woord heeft gevoegd. afspraken worden nagekomen. men heeft proper werk afgeleverd. super tevreden over!

fierens

Goede ervaring, proper werk op afgesproken datum, vlotte en correcte communicatie, ook achteraf bij vragen.

Kris (Mechelen)

Goede morgen,U vraagt naar mijn ervaring met uw firma.

Ik had gezien dat u de werken uitvoerde bij mijn buur De Tremmerie in Dilbeek. De naam van uw firma op de vrachtauto “Nu-Isoleren” is zo duidelijk en direct dat ik erdoor geïnteresseerd was. Bovendien zat uw folder in mijn brievenbus; zo kon ik onmiddellijk contact maken. Uw vertegenwoordiger Danny maakte kort daarop een afspraak; terwijl hij nog even op mijn thuiskomst moest wachten had hij al de oppervlakte van de te behandelen muren opgemeten en de breedte van de spouwen. Hij maakte meteen ook een offerte die ik getekend heb. Al heel vlug daarna werd afspraak geregeld voor het uitvoeren van de Ik ben aangenaam getroffen geweest door de efficiënte en vlugge aanpak (de factuur volgde ook vlug). Nu hoop ik dat u ook vlug de overheidssubsidie voor mekaar krijgt.Vriendelijke groet.

Fernand

Nu-isoleren houdt de warmte in huis. Een professioneel team dat kennis van zaken heeft en kwaliteit levert. Na de werken wordt alles proper opgeruimd. Ook administratief wordt alles correct geregeld.
Kortom, een aanrader in spouwmuurisolatie en heel tevreden over de dienstverlening.

Heleen De Latter

Zeer tevreden van het Nu-Isoleren team, een team van mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ook de persoon die vooraf alles komt opmeten. Duidelijke informatie, correcte afspraken en prijs all-in.
De persoon die de spouwmuren zelf komt isoleren, zeer vriendelijk, proper werk en alles netjes opgekuist na de werken. De gaten in de muren netjes afgedicht met de juiste kleur van de voegen, zodat men dit niet meer ziet dat er geboord is geweest. Proficiat aan het team van Nu-Isoleren.be, Ik ben een tevreden klant en zal jullie zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groeten,

Jim Peeters (Mollem)

Jim Peeters (Mollem)

Snel, professioneel, prijs kwaliteit zeer goed!

Kevin Kenis

Wij hebben het de 3-geven woning met grote garage laten isoleren en zijn tevreden van de uitvoering.
Het resultaat zal pas later zichtbaar zijn.

Benny Rosenwasser

spouwmuurisolatie: zij kennen hun vak , meewerkende baas , werken zijn netjes , zeer professioneel en op afgesproken datum uitgevoerd ,
In hun materiaalwagen was alles proper en keurig gerangschikt , na de werken alles terug proper opgeborgen voor de volgende klant , dat zegt veel .

Bernard

Alles is stipt en volgens afspraak verlopen.Heel netjes opgekuist achteraf.Ik ben zeer tevreden over het isoleren en voel het verschil in huis enorm.

Annette

Correct qua afspraken en uitvoering

Van hauwermeiren

Super tevreden! Hier is het gezellig warm in ons huis vooral met uwe isolatie, alvast bedankt!

GINO

Prima werk geleverd hier.
Van de boorgaten valt niets meer te zien.
Het resultaat was onmiddellijk voelbaar,warmtestraling van de zon door de ramen bleef \'s avonds veel langer binnen.

Johan Vernaillen

Afspraken perfect nagekomen, op 1 dag vrijstaand huis volledig geïsoleerd en nagenoeg onzichtbaar achteraf.

Guido Selen

Heel tevreden over vlotte en snelle afhandeling van de werken. Propere en vriendelijke jongens daar bij nu-Isoleren.be

Steven

Werken zijn super uitgevoerd , gaatjes zijn bijna niet meer weer te vinden , en de uitvoerders waren heel vriendelijk en behulpzaam!
Doe zo verder

Gert

goede service

Jan

snelle en goede communicatie..

Creamy