Spouwmuurisolatie

Minder kosten, meer comfort

Een blik op uw energiefactuur zegt voldoende: de kosten voor gas en elektriciteit nemen vaak een flinke hap uit uw budget. Toch wilt u genieten van een warme, knusse en comfortabele woning. Daarom zorgt “Nu-Isoleren” graag voor een optimale spouwmuurisolatie van uw woning. Zo bespaart u tot maar liefst 35% op uw energiefactuur én naast deze besparing stijgt uw wooncomfort. Uw woning is warmer in de winter én blijft koeler in de zomer.

NU-ISOLEREN, Uw partner op het vlak van spouwmuurisolatie

Dankzij een jarenlange ervaring en knowhow is “Nu-Isoleren” de ideale partner in het installeren van kwalitatieve spouwmuurisolatie. We luisteren naar uw vragen en wensen, en nemen de tijd om u vooraf uit te leggen waar u aan toe bent. Van zodra u goed bent geïnformeerd en alle nodige documenten zijn afgehandeld, kunnen onze isolatie-experten aan de slag. Na nauwelijks één dag kunt u reeds genieten van de vele voordelen van perfect spouwmuurisolatie. Handig toch?

PREMIE, 5 EURO PER M²

De voorwaarden om deze premie te krijgen en de bedragen van deze premie verschillen naargelang de datum op de eindfactuur.

Met een eindfactuur in 2016 of 2017, bedraagt de premie 6 euro per m² geïsoleerde oppervlakte. Met een eindfactuur in 2018 bedraagt de premie 5 euro per m² geïsoleerde oppervlakte.

Als de netbeheerder uw aanvraag goedkeurt, krijgt u een bericht met vermelding van het bedrag en op welke rekening de premie wordt gestort.

Lees meer over de premie, voorwaarden en procedure op vlaanderen.be

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende afspraak.

Gratis Offerte